Ontmoet onze viral video makers

Leer ons kennen!

Over ons.

Leer ons kennen!
Short Form Video content

Welkom bij shortclips!

Bij Shortclips draait alles om het leveren van waarde. We begrijpen dat in de wereld van vandaag, waarin de aandachtsspanne korter is dan ooit tevoren, het cruciaal is om snel en effectief te communiceren. Daarom streven we ernaar om video’s te produceren die niet alleen opvallen, maar ook resoneren met jouw doelgroep, of het nu gaat om het promoten van een product, het delen van een verhaal of het verspreiden van een boodschap.

Bij Shortclips gaan we verder dan alleen het creëren van content. We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, waarbij we nauw samenwerken om hun online aanwezigheid te vergroten en doelen te bereiken. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn merk wil lanceren of een gevestigd bedrijf dat zijn bereik wil uitbreiden, wij zijn er om te helpen.

TikTok uitbesteden Friesland -Shortclips - Short Form video content
Jarno Klijnsma - Shortclips.nl - eigenaar

Jarno Klijnsma

Eigenaar Shortclips

Jarno Klijnsma

Welkom bij ShortClips, de thuisbasis van Jarno Klijnsma, meester in het creëren van boeiende korte videocontent. Als eigenaar van Shortclips brengt Jarno zijn passie voor storytelling en oog voor detail samen om impactvolle video's te produceren. Naast zijn bedrijf is Jarno een liefhebber van auto's, geniet hij van auto tourtjes en lekker eten.
Neem contact op
Abel Kamp - Shortclips.nl

Abel Kamp

Content Creative
Short Form Video uitbesteden - Shortclips

Wij kunnen niet wachten om te beginnen!

× Neem contact met ons op!