Personeel werven

Opzoek naar nieuw talent voor jouw team?

Personeel werven.

Opzoek naar nieuw talent voor jouw team?
Voordelen

Personeel werven met short form video

Op zoek naar nieuw talent voor jouw team? Ontdek de kracht van short form video content voor het werven van personeel! Ontdek de kracht van short form video content! Bij onze wervingsstrategie draait alles om impact en verbinding. Met pakkende korte video’s brengen we de cultuur en de sfeer van jouw bedrijf tot leven, waardoor potentiële kandidaten een authentiek voorproefje krijgen. 

Personeel werven - Shortclips.nl
Vacature video laten maken - shortclips
Personeel werven

Waarom Short Form Video inzetten?

Omdat ze snel en direct zijn. In enkele seconden kunnen we de kernwaarden, de missie en de voordelen van werken bij jouw bedrijf overbrengen. Bovendien zijn video’s gemakkelijk deelbaar op sociale media, waardoor uw bereik exponentieel groeit.

Bij het werven van personeel draait het om het vertellen van een verhaal dat mensen raakt. Met short form video content maken we die connectie op een moderne en krachtige manier. Interesse in het creëren van wervende video’s? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

shortclips - short form video content
Voordelen

5 voordelen van personeel werven doormiddel van Short Form Video content

Korte video’s zorgen voor een snelle overdracht van informatie naar potentiële kandidaten, waardoor recruiters efficiënter kunnen communiceren.

Video’s zijn visueel aantrekkelijk en bieden een levendige presentatie van de bedrijfscultuur, waardoor kandidaten zich beter kunnen voorstellen hoe het zou zijn om voor het bedrijf te werken.

Korte video’s vergroten de betrokkenheid van potentiële kandidaten en kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media, waardoor de kans op sollicitaties toeneemt.

Video’s tonen een authentieke kijk op de werkomgeving en de mensen die er werken, waardoor potentiële kandidaten een beter inzicht krijgen in wat ze kunnen verwachten.

Korte video’s zijn gemakkelijk te delen op verschillende online platforms, waardoor ze een groter bereik hebben en potentiële kandidaten kunnen bereiken die anders mogelijk niet op de hoogte zouden zijn van de vacature. Dit vergroot de exposure van het bedrijf en kan leiden tot een grotere respons op de vacature.

Veelgestelde vragen

Heb je meer vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Instagram reels, Facebook reels, TikTok, Youtube shorts en Pinterest

Samen bepalen we de ideale hoeveelheid video’s en stellen we een uniek pakket samen dat aansluit op jouw behoeften. Kosten variëren, maar met een vrijblijvende offerte krijg je helder zicht op wat jouw videoproject werkelijk inhoudt. Neem contact met ons voor een vrijblijvende offerte.

We verzorgen het complete pakket:

  • Ideeen samenstellen.
  • Scripts opmaken.
  • Produceren op locatie.
  • Video’s editen.
  • Posten op Social Media.
  • Analyseren content.

Denk je dat TikTok en Reels/Shorts alleen voor de jongere generatie zijn? Think again! Deze platformen trekken steeds meer gebruikers van alle leeftijden aan. Mis de boot niet en omarm de groeiende populariteit en het brede bereik van TikTok en Reels/Shorts in jouw marketingstrategie!

Short Form Video uitbesteden - Shortclips

Wij kunnen niet wachten om te beginnen!

× Neem contact met ons op!