Short Form Video content uitbesteden?

Versterk je merk online, trek de aandacht van je doelgroep en positioneer je bedrijf als autoriteit.

Short Form Video content uitbesteden.

Tijd voor ijzersterke Short Video?
Short Form Video content

Tijd voor ijzersterke Short Video?

Short video’s zijn uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van de moderne marketingstrategie. Met de opkomst van TikTok, Instagram Reels, Facebook reels en YouTube shorts, is het duidelijk dat short form video de manier is waarop mensen vandaag de dag content consumeren.

Voor bedrijven betekent dit een unieke kans om op een creatieve en boeiende manier met hun doelgroep te communiceren en een blijvende indruk achter te laten! Deze video’s zijn gemakkelijk te bekijken, gemakkelijk te delen en bieden een snelle manier om waardevolle informatie te delen.

TikTok video laten maken - Shortclips

Ontdek onze gemaakte shorts

Hoe gaan wij te werk?

Brainstorm

We beginnen met brainstormen en het ontwikkelen van een videostrategie voor impactvolle content.

Video scripts opstellen

We ontwikkelen de scripts, evalueren ze samen en streven naar pakkende short-form content voor een krachtige presentatie!

Filmen op locatie

We produceren videocontent met de presentator, waarbij je kunt kiezen tussen een interne medewerker of een externe spreker.

Video editing

Na de opname starten we met de montage. Onze editors maken van de beelden ijzersterke short video's voor maximale impact en betrokkenheid.

Posten op social media

Onze professionals plaatsen handmatig alle gecreëerde shorts, zodat de video's op de juiste momenten en kanalen optimaal online verschijnen.

Analyseren geposte content

We evalueren voortdurend video's en groei, om strategisch bij te sturen en zo te zorgen voor optimale groei en ontwikkeling.

instagram reels laten maken - shortclips
Voordelen

Dit zijn de voordelen van Short Form Video content voor jouw bedrijf!

Ai vertalen video's

Verschillende talen met AI technologie

Ontgrendel een wereldwijd publiek voor jouw bedrijf met onze professionele videovertaaldiensten. Door onze gespecialiseerde aanpak worden jouw video’s naadloos vertaald naar verschillende talen, waardoor je een breder bereik en betrokkenheid kunt realiseren. Of je nu producten promoot, bedrijfscultuur deelt of nieuw talent aantrekt, vertaalde video’s maken jouw boodschap toegankelijk voor mensen over de hele wereld. Bereik je doelgroep effectief, ongeacht hun moedertaal.

engelse short video's laten maken - shortclips
Vacature video laten maken - shortclips
Vacature?

Personeel werven met short form video

Ontdek de impact van short form video’s voor het aantrekken van nieuw talent! Onze wervingsstrategie richt zich op het creëren van verbinding en impact. Met pakkende korte video’s brengen we de cultuur en sfeer van jouw bedrijf tot leven, zodat potentiële kandidaten een authentieke indruk krijgen. 

Waarom short form video’s? Ze zijn snel, direct en delen de kernwaarden van jouw bedrijf in enkele seconden. Geïnteresseerd in het creëren van wervende video’s? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

E-Commerce

Product short video's

Ontdek de kracht van korte video’s om jouw producten op een boeiende en effectieve manier te presenteren. Met dynamische visuele content breng je in enkele seconden de unieke kenmerken, voordelen en gebruiksmogelijkheden van jouw producten tot leven, wat de betrokkenheid van jouw bezoekers verhoogt en hun koopintentie stimuleert. Deze video’s zijn gemakkelijk te consumeren en bieden een snelle en overtuigende manier om de waarde van jouw producten te communiceren. Door gebruik te maken van short form video’s versterk je de merkidentiteit, verbeter je de gebruikerservaring en vergroot je de kans op conversies op jouw website.

shortclips - viral content laten maken
TikTok shop aanmaken - Shortclips
Verkopen op TikTok?

TikTok shopping

Ontdek TikTok Shop, waar je direct op TikTok kunt winkelen! Hier laten verkopers, merken en creators hun producten zien en verkopen. TikTok Shop is als een online winkelcentrum binnen TikTok. Je kunt er van alles vinden, zoals kleding en gadgets. Verkopers kunnen hier hun spullen aan jou laten zien. Ook kunnen merken en creators hier creatieve video’s maken om hun producten te laten zien. Of je nu iets zoekt om te kopen of gewoon inspiratie wilt opdoen, TikTok Shop heeft het allemaal! 

Op dit moment is TikTok Shop nog niet beschikbaar in Nederland. Maar binnenkort kunnen we er volop van genieten. Wil je als eerste profiteren van TikTok Shop voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag om als pionier in jouw branche aan de slag te gaan met TikTok Shop!

Wij kunnen niet wachten om te beginnen!

TikTok uitbesteden Friesland -Shortclips - Short Form video content
× Neem contact met ons op!